Αθλητική Διατροφή

Η αθλητική διατροφή περιλαμβάνει τη δημιουργία εξειδικευμένων διατροφικών πλάνων για αθλητές και άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες του αθλητή σε μακροθρεπτικά και μικροθρεπτικά συστατικά, την ενεργειακή δαπάνη και τους στόχους της απόδοσης.

Πώς Βελτιώνεται η Αθλητική Σας Απόδοση με τη Διατροφή:

Μέσω της αθλητικής διατροφής, ενισχύουμε την αθλητική σας απόδοση, επιταχύνουμε την αποκατάσταση και προωθούμε τη συνολική υγεία. Οι στρατηγικές μας περιλαμβάνουν την κατάλληλη πρόσληψη θρεπτικών συστατικών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση, την ενυδάτωση και τη διαχείριση της ενέργειας για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Η σωστή διατροφή είναι απαραίτητη για την επίτευξη κορυφαίων αθλητικών επιδόσεων. Βοηθά στην αποφυγή τραυματισμών, στη βελτίωση της αντοχής και της δύναμης, και στη διατήρηση υψηλών επιπέδων ενέργειας. Επίσης, συμβάλλει στην ταχύτερη αποκατάσταση μετά από έντονη άσκηση και στην επίτευξη των αθλητικών στόχων σας με υγιεινό και βιώσιμο τρόπο.

Μέτρηση Μεταβολησμού BMR

Ανακαλύψτε τον βασικό μεταβολικό σας ρυθμό (BMR) για να κατανοήσετε τις καθημερινές σας ενεργειακές ανάγκες και να βελτιστοποιήσετε το διατροφικό σας πλάνο.

Σωματομετρία

Μετρήστε με ακρίβεια τις διαστάσεις του σώματός σας και παρακολουθήστε την πρόοδό σας με εξατομικευμένες αναλύσεις και συστάσεις.

Διατροφογενετική Ανάλυση DNA

Εξερευνήστε τα γονίδια σας για να κατανοήσετε τις διατροφικές σας ανάγκες και να δημιουργήσετε ένα πλάνο που ταιριάζει απόλυτα με το γενετικό σας προφίλ.

Διαχείριση Βάρους

Φτάστε και διατηρήστε το ιδανικό σας βάρος με ένα εξατομικευμένο πλάνο που συνδυάζει διατροφή, άσκηση και υποστήριξη.

Διατροφικές Διαταραχές

Λάβετε εξειδικευμένη υποστήριξη και καθοδήγηση για να αντιμετωπίσετε διατροφικές διαταραχές και να ανακτήσετε την υγιή σχέση με το φαγητό.

Αθλιτική Διατροφή

Βελτιώστε την αθλητική σας απόδοση με ένα διατροφικό πλάνο που ενισχύει τη δύναμη, την αντοχή και την αποκατάσταση.

Scroll to Top