Διατροφικές Διαταραχές

Προσφέρω υποστήριξη και καθοδήγηση σε άτομα που αντιμετωπίζουν διατροφικές διαταραχές όπως νευρική ανορεξία, βουλιμία ή υπερφαγία. Περιλαμβάνει την αξιολόγηση της διατροφικής και ψυχολογικής κατάστασης του ατόμου και την ανάπτυξη ενός εξατομικευμένου πλάνου αποκατάστασης.

Πώς μπορεί η Σωστή Υποστήριξη να Αλλάξει τη Ζωή σας:

Εξειδικευμένες συμβουλές και πλάνα αποκατάστασης που στοχεύουν στην αποκατάσταση της υγιούς σχέσης με το φαγητό και τη βελτίωση της ψυχικής και σωματικής υγείας σας. Η υποστήριξή μου περιλαμβάνει επίσης ψυχολογική υποστήριξη και συνεργασία με άλλους επαγγελματίες υγείας για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση.

Η αντιμετώπιση των διατροφικών διαταραχών είναι ζωτικής σημασίας για την αποκατάσταση της συνολικής υγείας και της ευεξίας. Οι διατροφικές διαταραχές μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ιατρικές επιπλοκές, όπως υποσιτισμό, καρδιακά προβλήματα και διαταραχές του μεταβολισμού. Η εξειδικευμένη υποστήριξη είναι απαραίτητη για την ανάρρωση και την πρόληψη της υποτροπής.

Μέτρηση Μεταβολησμού BMR

Ανακαλύψτε τον βασικό μεταβολικό σας ρυθμό (BMR) για να κατανοήσετε τις καθημερινές σας ενεργειακές ανάγκες και να βελτιστοποιήσετε το διατροφικό σας πλάνο.

Σωματομετρία

Μετρήστε με ακρίβεια τις διαστάσεις του σώματός σας και παρακολουθήστε την πρόοδό σας με εξατομικευμένες αναλύσεις και συστάσεις.

Διατροφογενετική Ανάλυση DNA

Εξερευνήστε τα γονίδια σας για να κατανοήσετε τις διατροφικές σας ανάγκες και να δημιουργήσετε ένα πλάνο που ταιριάζει απόλυτα με το γενετικό σας προφίλ.

Διαχείριση Βάρους

Φτάστε και διατηρήστε το ιδανικό σας βάρος με ένα εξατομικευμένο πλάνο που συνδυάζει διατροφή, άσκηση και υποστήριξη.

Διατροφικές Διαταραχές

Λάβετε εξειδικευμένη υποστήριξη και καθοδήγηση για να αντιμετωπίσετε διατροφικές διαταραχές και να ανακτήσετε την υγιή σχέση με το φαγητό.

Αθλιτική Διατροφή

Βελτιώστε την αθλητική σας απόδοση με ένα διατροφικό πλάνο που ενισχύει τη δύναμη, την αντοχή και την αποκατάσταση.

Scroll to Top