Σωματομετρία

Η σωματομετρία περιλαμβάνει την ακριβή μέτρηση των διαστάσεων και της σύστασης του σώματός σας. Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως η βιοηλεκτρική εμπέδηση και η δερματοπλισμομετρία για να προσδιορίσουμε το ποσοστό λίπους, μυϊκής μάζας, και νερού στο σώμα σας. Αυτές οι μετρήσεις παρέχουν μια λεπτομερή εικόνα της φυσικής σας κατάστασης.

Πώς Βοηθά στην Αξιολόγηση της Φυσικής Σας Κατάστασης:

Με την ακριβή καταγραφή των σωματομετρικών δεδομένων, μπορούμε να παρακολουθούμε την πρόοδό σας και να προσαρμόζουμε το διατροφικό σας πλάνο ανάλογα. Αυτό σας επιτρέπει να βλέπετε την πρόοδο που κάνετε, όχι μόνο σε όρους απώλειας ή αύξησης βάρους, αλλά και σε όρους βελτίωσης της σωματικής σας σύστασης. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τον καθορισμό και την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων υγείας και ευεξίας.

Η τακτική σωματομετρία είναι απαραίτητη για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας ενός διατροφικού ή προπονητικού προγράμματος. Βοηθά στη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων σχετικά με τις αλλαγές στη διατροφή και την άσκηση. Επιπλέον, μπορεί να εντοπίσει πρώιμα σημάδια ανισορροπιών στη σωματική σύσταση, όπως υπερβολική απώλεια μυϊκής μάζας ή συσσώρευση λίπους, και να επιτρέψει την έγκαιρη παρέμβαση.

Μέτρηση Μεταβολησμού BMR

Ανακαλύψτε τον βασικό μεταβολικό σας ρυθμό (BMR) για να κατανοήσετε τις καθημερινές σας ενεργειακές ανάγκες και να βελτιστοποιήσετε το διατροφικό σας πλάνο.

Σωματομετρία

Μετρήστε με ακρίβεια τις διαστάσεις του σώματός σας και παρακολουθήστε την πρόοδό σας με εξατομικευμένες αναλύσεις και συστάσεις.

Διατροφογενετική Ανάλυση DNA

Εξερευνήστε τα γονίδια σας για να κατανοήσετε τις διατροφικές σας ανάγκες και να δημιουργήσετε ένα πλάνο που ταιριάζει απόλυτα με το γενετικό σας προφίλ.

Διαχείριση Βάρους

Φτάστε και διατηρήστε το ιδανικό σας βάρος με ένα εξατομικευμένο πλάνο που συνδυάζει διατροφή, άσκηση και υποστήριξη.

Διατροφικές Διαταραχές

Λάβετε εξειδικευμένη υποστήριξη και καθοδήγηση για να αντιμετωπίσετε διατροφικές διαταραχές και να ανακτήσετε την υγιή σχέση με το φαγητό.

Αθλιτική Διατροφή

Βελτιώστε την αθλητική σας απόδοση με ένα διατροφικό πλάνο που ενισχύει τη δύναμη, την αντοχή και την αποκατάσταση.

Scroll to Top