Χαριτάκης Θεόδωρος

Διαιτολόγος

Σχετικά με την Επιστημονική μου Κατάρτιση

Ως απόφοιτος του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του ΤΕΙ Κρήτης – Παράρτημα Σητείας, διαθέτω μια ισχυρή επιστημονική βάση και εκπαίδευση στην επιστήμη της διατροφής. Η πορεία μου στον χώρο της διατροφής και διαιτολογίας ενισχύεται από την πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία και τη συνεχή επιμόρφωση.

Επαγγελματική Εμπειρία

Η επαγγελματική μου σταδιοδρομία ξεκίνησε ως γραμματέας σε διαιτολογικό γραφείο, όπου απέκτησα σημαντικές διοικητικές και επικοινωνιακές δεξιότητες. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησής μου στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι» από το 2021 έως το 2022, απέκτησα πολύτιμη εμπειρία στην κλινική διατροφή, υποστηρίζοντας ασθενείς με πολύπλοκες διατροφικές ανάγκες.

Συνεχής Επιμόρφωση

Συμμετείχα σε πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων της Επιστημονικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας (Ε.Ι.Ε.Π.), διατηρώντας τον εαυτό μου ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις και πρακτικές στον τομέα της διατροφής. Ως μέλος της Ε.Ι.Ε.Π από το 2018 και του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων (Π.Σ.Δ.Δ) από το 2023, είμαι ενεργό μέλος της επιστημονικής κοινότητας, συμμετέχοντας ενεργά σε εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες που προάγουν την υγεία και την ευεξία.

Διαιτολογικό Γραφείο "NUTRIHABEAT"

Τον Μάρτιο του 2023, ξεκίνησα τη λειτουργία του δικού μου διαιτολογικού γραφείου, «NUTRIHABEAT».

Στο «NUTRIHABEAT» προσφέρω μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στη διατροφή, συνδυάζοντας επιστημονικές γνώσεις με προσωπική φροντίδα για κάθε πελάτη. Με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της υγείας, εφαρμόζω εξατομικευμένα διατροφικά προγράμματα βασισμένα στις σύγχρονες επιστημονικές έρευνες και τεχνικές.

Ραντεβού στο γραφείο

Ελάτε στο γραφείο μου για μία προσωπική συνεδρία σε ένα άνετο και φιλόξενο περιβάλλον. Μαζί θα συζητήσουμε τις διατροφικές σας ανάγκες και θα καταρτίσουμε ένα εξατομικευμένο πλάνο.

Online Συνεδρία

Επωφεληθείτε από την ευελιξία των online συνεδριών μέσω βιντεοκλήσης. Ιδανική επιλογή για άτομα με περιορισμένο χρόνο ή που ζουν μακριά. Λάβετε επαγγελματική υποστήριξη από την άνεση του σπιτιού σας.

Ραντεβού κατ'οίκων

Αν προτιμάτε την άνεση του σπιτιού σας, προσφέρω κατ’ οίκον συνεδρίες. Θα έρθω στον χώρο σας για να αξιολογήσουμε τις διατροφικές σας συνήθειες και να σχεδιάσουμε μαζί το ιδανικό διατροφικό πλάνο.

Scroll to Top