Για τη Σοκολατόπιτα θα χρειαστείτε:
3 αυγά
300 ml. γάλα 1.5%
1 κ.σ. υγρή στέβια
1 βανίλια
90 γρ κακάο άγλυκο
50 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
1 κ.γ. baking Powder
1/4 κ.γ. αλάτι
Ενώστε τα 2 μείγματα και μεταφέρετε σε στρογγυλό ταψάκι με λαδόκολλα.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ο για 25′.
Αφήστε να κρυώσει για 2h.
Χωρίστε σε 8 ίσα τριγωνικά μέρη.
Για τη σάλτσα μούρων θα χρειαστείτε:
4 κ.σ. γιαούρτι 2%
2 κ.σ. γάλα 1.5 %
2 κ.σ. υγρή στέβια
50 γρ κόκκινα μούρα
Βάλτε σε μπλέντερ όλα τα υλικά και ενώστε τα.
Σερβίρετε κάθε κομμάτι σοκολατόπιτας με 1 κ.σ σάλτσα μούρων.
Δ/Α ανά 100 γρ.
Συνολική ενέργεια | 110.5 kcal |
Υδατάνθρακες | 15.98 g |
Φυτικές ίνες | 5.18 g |
Σάκχαρα | 1.44 g |
Πρωτεΐνες | 8.21 g |
Λιπαρά | 4.43 g |
Κορεσμένα Λιπαρά | 2.17 g |
Trans λιπαρά | 0.01 g |
Νάτριο | 131.37 mg |