Μεσογειακή Τυρόπιτα Μεσογειακή Τυρόπιτα

  • 2 αυγά
  • 60 ml ελαιόλαδο
  • 200 γρ. γιαούρτι 0%
  • 150 ml γάλα 0%
  • 250 γρ. αλεύρι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ρίγανη
  • 20 γρ. Baking Powder
  • 150 γρ. τυρί φέτα χαμηλών λιπαρών σε κυβάκια
  • 50 γρ. ελιές, χωρίς το κουκούτσι, κομμένες σε φέτες
  • 2 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης ψημένες, χωρίς τη φλούδα, ψιλοκομμένες

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά, αφήνοντας στο τέλος τη φέτα, τις ελιές και την πιπεριά. Μεταφέρουμε σε ταψάκι με λαδόκολλα.

Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C στον αέρα για περίπου 35 λεπτά.

Δ/Α ανά 100 γρ.

Συνολική ενέργεια

185.8 kcal

Υδατάνθρακες

19.26 g

Φυτικές ίνες

1.21 g

Σάκχαρα

2.22 g

Πρωτεΐνες

6.92 g

Λιπαρά

9.05 g

Κορεσμένα Λιπαρά

3.05 g

Trans λιπαρά

0.01 g

Νάτριο

 

Μεσογειακή Τυρόπιτα

Μελιτζανόπιτα

Γεμιστή ομελέτα φουρνου με κολοκυθακια

Πετιμεζόπιτα

Scroll to Top