Βάζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, χοντροκόβουμε το κρεμμύδι, ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τα ρίχνουμε μέσα μαζί με το ελαιόλαδο.
Σοτάρουμε για 2-3 λεπτά, ύστερα προσθέτουμε μέσα το ρύζι, σοτάρουμε για άλλα 1-2 λεπτά και μετά ρίχνουμε μέσα και το σπανάκι.
Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά με ανοιχτό καπάκι μέχρι να χάσει όγκο το σπανάκι.
Αφαιρούμε από την φωτιά, προσθέτουμε μέσα την φέτα σπασμένη, το μπούκοβο, τα αυγά, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα στρογγυλό ταψάκι , προσθέτουμε το Regato να καλυφθεί η επιφάνεια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα για 35 λεπτά μέχρι να σφίξει το μείγμα.
Αφαιρούμε από την φωτιά, αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς, κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε