Σοκολατόπιτα με σάλτσα μούρων Σοκολατόπιτα με σάλτσα μούρων

Για τη Σοκολατόπιτα θα χρειαστείτε:

3 αυγά

300 ml. γάλα 1.5%

1 κ.σ. υγρή στέβια

1 βανίλια

90 γρ κακάο άγλυκο

50 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης

1 κ.γ. baking Powder

1/4 κ.γ. αλάτι

Ενώστε τα 2 μείγματα και μεταφέρετε σε στρογγυλό ταψάκι με λαδόκολλα.

Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ο για 25′.

Αφήστε να κρυώσει για 2h.

Χωρίστε σε 8 ίσα τριγωνικά μέρη.

Για τη σάλτσα μούρων θα χρειαστείτε:

 

4 κ.σ. γιαούρτι 2%

2 κ.σ. γάλα 1.5 %

2 κ.σ. υγρή στέβια

50 γρ κόκκινα μούρα

 

Βάλτε σε μπλέντερ όλα τα υλικά και ενώστε τα.

Σερβίρετε κάθε κομμάτι σοκολατόπιτας με 1 κ.σ σάλτσα μούρων.

 

Δ/Α ανά 100 γρ.

Συνολική ενέργεια

110.5 kcal

Υδατάνθρακες

15.98 g

Φυτικές ίνες

5.18 g

Σάκχαρα

1.44 g

Πρωτεΐνες

8.21 g

Λιπαρά

4.43 g

Κορεσμένα Λιπαρά

2.17 g

Trans λιπαρά

0.01 g

Νάτριο

131.37 mg

 

Κέικ με χουρμάδες

Κολοκυθόπιτα

Κριθαρώτο με μανιτάρια

Φασολάδα καλοκαιρινή στο φούρνο

Κύλιση στην κορυφή